Liliths Krönika 2005:3

Hej kära läsare! Vad tiden går, öppnade dörren i morse o konstaterade att det är sommar – äntligen!

av Lena Vendel

Det betyder att många av Lilith Eves aktiviteter tar sommaruppehåll, men misströsta inte. Vi har hela artistkavalkaden i Kungsträdgården att se fram emot, jag är en av de som låter min musik porla över lunch-flanörerna den 7 juli. Den stora kvällskonserten går av stapeln den 24 juli.

Det ser inte ut att bli några officiella Lilith Eve-ambassadörer på Hultsfred i år. Tiden för ackrediterings-ansökningar löpte ut innan vi hann formera vår anfallslinje. Dock är det nog många av er som ändå packar för en fantastisk festivalhelg, på Hultsfred eller annorstädes. Efter en hastig genomgång av artistuppbådet inbillar mig att det är något bättre ställt med kvinnliga artister i år, eller också är det bara min goda vilja…

Ni som är kvar i stan får gärna komma och hälsa på mig på ljuvliga Skeppsholmen där jag oftast träffas bakom baren på vandrarhemmet af Chapman (landsidan). Förhoppningsvis kommer jag kunna bjuda in vänner och annat löst folk för skön, levande musik.

För att tag sedan hade jag cdr-release på en singel med tre låtar, något jag varmt rekommenderar. Det är otroligt skönt att få teckna ned sina verk i en passande kostym, lätt eller tung beroende på studiotid och pengar, och så är det ju roligt med release-fest!

Första upplagan är slutsåld så i går köpte jag mer råmaterial i form av cd-skivor och fodral. På väg hem stannade jag till på Debasers uteservering (svårt att bara passera på väg till tunnelbanan när sommarnatten är ljum och sorlet uppsluppet och lockande). ”Du har ju ett helt skivbolag i kassen” konstaterade någon. Ja, svarade jag stolt, på mitt eget sätt har jag det.
Skaffa ett du med!

Önskar er alla en skön sommar,
Lena Vendel, ordförande Lilith Eve
2005-06-16

”Can you explain can you define what we’ve been through?”