Om Lilith Eve

Lilith Eve är en förening för kvinnliga låtskrivande artister inom olika genrer som t ex pop, singer-songwriter, visa, techno, rap.

  • Lilith Eve´s medlemmar verkar för att stärka sin yrkesidentitet som artister, musiker och låtskrivare, för fler möjligheter att framföra sin musik och för att öka representationen av kvinnor i musikbranschen.
  • Vi arrangerar seminarier och låtskrivarträffar, klubbar och konserter.
  • Vi vill förändra musikklimatet i Sverige och bereda plats för ny spännande originalmusik – av och med kvinnor. Konserten på den Internationella Kvinnodagen är numera en tradition och antalet medlemmar ökar stadigt – välkommen du med!
  • Föreningen är religiöst och politiskt obunden.                              Jämställd scen seminarium -affisch Brygghuset 2012

Lilith Eve är inte en sedvanlig artistbokare eller arrangör. Vi anordnar våra egna evenemang, med och av våra medlemmar. Tycker du att det verkar roligt, och du är kvinnlig låtskrivare - Bli medlem!

Olika regioner

Vi finns i 7 olika län: Stockholm, Uppsala, Västra Götaland, Skåne, Dalarna, Västmanland och Kalmar län. Se sidan Kontakt om du vill kontakta din närmaste förening.