Om Lilith Eve

Lilith Eve är en rikstäckande, religiöst och politiskt obunden ideell förening för kvinnliga  och ickebinära musikskapare.

  • Lilith Eve´s medlemmar verkar för att stärka sin yrkesidentitet som artister, musiker och låtskrivare, för fler möjligheter att framföra sin musik och för att öka representationen av kvinnor i musikbranschen.
  • Vi arrangerar seminarier och låtskrivarträffar, klubbar och konserter.
  • Vi vill förändra musikklimatet i Sverige och bereda plats för ny spännande originalmusik – av och med kvinnor och ickebinära.
    Konserten på  Internationella Kvinnodagen är numera en tradition och antalet medlemmar ökar stadigt – välkommen du med!
    Jämställd scen seminarium -affisch Brygghuset 2012


Lilith Eves konserter

Det är föreningens medlemmar som arrangerar och framträder på våra evenemang. Är du kvinna eller ickebinär och låtskrivare är du välkommen att bli medlem - Bli medlem. Är du intresserad av att komma på våra evenemang som publik, följ oss gärna på Facebook.

 

Olika regioner

Vi har för närvarande olika  verksamheter och planering på gång i Stockholm, Uppsala, Västra Götaland, Skåne och Dalarna. Men har även medlemmar i Västmanland, Jämtland och Kalmar län. Är du medlem, eller vill bli medlem och starta upp en aktivitet i föreningen där du bor - höra av dig till styrelsen så kanske vi kan hjälpa till!