Lilith Eve firar kvinnodagen 2023 på Stallet

Nu närmar sig internationella kvinnodagen och med det också vår årliga kvinnodagskonsert och hyllning till musik av och med kvinnor! I år blir det livekonsert på fina Stallet i Stockholm den 8 mars, på själva kvinnodagskvällen och vad kan vara ett bättre sätt att fira kvällen på, i Stockholm?

Bland medverkande artister och band märks Rebecka O´Nils trio, Kora Dolora och Caroline Gustavsson. Håll ögonen öppna för uppdateringar och mera info om konserten inom kort!

Vinterkonsert Sjötofta

2022 blev Lilith Eves sista VINTERKONSERT  en musikkväll 
med låtskrivare Kristina Grahn och Juan Ochoa, gitarr.
Dag och tid: 28 december kl 18:00 – 19:30
Plats: Källåsvägen, Prästgården1, Sjötofta (Tranemo kommun)


 

 

 

 

 

 

Arrangör: Lilith Eve Västra Götaland

Höstkonsert på Crêperie Lemoni Uppsala

Den 26 november 2022 arrangerade Lilith Eve Uppsala konsert på Crêperie Lemoni – en kär tradition som åter är tillbaka. Sedan pandemin har Lilith Eve i Uppsala främst satsat på utekonserter under en period men nu återfanns alltså till publikens glädje medlemmar från både Uppsala och Stockholm  på Crêperie Lemonis scen. 

  Ditte Liss

Medverkande artister:
Caroline Williams, Martina Maren Orlop, Signe Rudberg Selin, Ditte Liss
Pianister: Eric Carlsson och Örjan Liss
Arrangör: Lilith Eve Uppsala i samarbete med BILDA Uppsala

Signe Rudberg Selin Signe Rudberg Selin

 

Lilith Eve Open Stage!

Under hösten – vintern 2022 kommer Lilith Eve att starta upp en ny Öppen scen i Stockholm. På plats kommer vi har värd och  husmusiker på scen med PA.

Lilith Eve Open Stage kommer vara öppen för alla intresserade med inriktning på egenskriven musik men medlemmar i Lilith Eve har förtur till plats på scen.

Egenskriven musik och text är priorierat eftersom det är Lilith Eves inriktning, men i mån av tid och plats kan även tolkningar framföras. Lilith Eve Open Stage planeras bli  återkommande en gång i månaden.

 


Scenvärd Clara Cleo Cornell

Lilith Eve Collection no 1 på Spotify

Lilith Eve Collection No.12009 gav Lilith Eve ut dubbelalbumet Lilith Eve Collection no. 1, ett samlingsalbum i CD-format med 28 originallåtar av medlemmar i Lilith Eve. En stor releasefestival arrangerades på Södermalm i Stockholm på fem olika scener. Nu har vi äntligen, efter många år skaffat digital distribution för den, och du finner den bland annat på Spotify

För den som vill ha hela ”kitet” rekommenderas fortfarande CD:n som har ett fint CD-häfte med presentation av varje artist och av CD-projektet. CD-albumet kan beställas från föreningen. Läs mer under Butik.

Samlings CD