Bli medlem

Som medlem i Lilith Eve får du chansen att möta andra tjejer och kvinnor som spelar och skriver musik. Du får kontaktnät och möjligheter att själv starta projekt. Vi arrangerar konserter men också seminarier & kurser för medlemmar. Läs mer om hur du blir medlem och vad det innebär nedan. 

Såhär gör du för att bli medlem:

1. Fyll i och skicka in formuläret nedan med de uppgifter och det material som efterfrågas. Eftersom det krävs ett Google konto för att kunna ladda upp filer i formulär finns två alternativa formulär. Klicka på det som passar dig! 

Jag har ett Google konto och vill söka medlemskap här.
Jag har INTE ett Google konto och vill söka medlemskap här. Skicka foto och eventuellt ljudfil till info (@) lilitheve.se.

2. Betala in årsavgiften 100kr via SWISH: 123 27 090 79
eller banköverföring till Plusgiro: 100 78 85 - 5.
Ditt namn måste framgå i betalningen.

Är något oklart gällande det material eller den info du ska skicka in via formuläret - läs avsnittet Övrig information här på sidan. Om du fortfarande inte fått svar på din fråga - kontakta oss!

Att bli medlem i Lilith Eve innebär att
  • Du får tillgång till en plattform med scener i Sverige som Lilith Eve samarbetar med.
  • Du får möjligheter till kompetensutveckling, såsom workshops med proffessionella ledare,  anordnade speciellt för Lilith Eves medlemmar.
  • Du står med i artistlistan på vår webbsite, så att arrangörer kan hitta dig och din musik.
  • Du blir del av ett nätverk och ges möjligheter till utbyten, resor och samarbete med andra medlemmar/kvinnliga musikskapare. 
  • Du har möjlighet att ansöka om projektbidrag via föreningen, om du vill/kan  utveckla egna projektidéer som passar Lilith Eves mål och visioner.
  • Du är del av en mångårig organisation som oförtrutet arbetar för kvinnors plats i musikbranschen, och understödjer med ditt medlemskap vårt arbete för ett jämställt musikliv.

Varför behöver jag lämna in adress- och personuppgifter?

  • Som förening krävs att ha  uppgifterna för ett giltigt medlemsregister.
  • Som medlem behöver vi kontakta dig med information och inbjudningar.
  • Det du uppger som artistuppgifter i formuläret kommer att visas på vår artistlista på lilitheve.se. Övriga uppgifter visas ingenstans. Se Lilith Eves policy för GDPR

Varmt välkommen  - hoppas att vi ses! 

 

Ständig hedersmedlem: Eva Dahlgren (läs mer)

Hedersmedlem Eva Dahlgren med Eva Högberg och Signe Rudberg Selin 2017
Hedersmedlem Eva Dahlgren med Eva Högberg och Signe Rudberg Selin 2017.