Workshop i Göteborg

Den 10 december välkomnar Lilith Eve i samarbete med NBV till workshopen VÄSSA DITT ARTISTERI – kreativitet och artistskap för låtskrivare!

Under dagen får du göra låtskrivarövningar och får verktyg att hantera stress och scenskräck samt får feedback på ditt scenframträdande. Ta gärna med eget instrument och förbered gärna en låt som du vill spela upp.
Vi pratar även om hur man hittar lusten igen att skriva nya låtar och texter efter perioder av skrivkramp och hur man får tyst på den rösten i huvudet som säger att ingenting du gör är bra nog…

ANMÄLAN
Du som blir medlem får workshopen kostnadsfritt! Som medlem kan du även få eventuell reskostnad ersatt (gäller resa från och till Göteborg, inom Västra Götalandsregionen, mot uppvisande av biljett, alternativt milersättning från ort-ort enligt chablon). 
För icke medlemmar finns möjlighet att delta mot en kursavgift på 450kr. Anmäl dig via länkarna nedan.

 
 
 
 
Ny medlem
För att ta delta utan kostnad, som ny medlem anmäler du först ditt medlemskap och betalar årsavgiften. All info om det finns i formuläret, där du också anmäler dig till workshopen: https://forms.gle/cfQ8eY2w2YRbe6HC9

Icke medlem
Du som vill delta utan att bli medlem – Läs mer och anmäl dig här:
https://forms.gle/sWx8dnArbZVHrqx86

Medlem sedan tidigare: ingen kostnad! Maila din anmälan till: info@lilitheve.se.

VARMT VÄLKOMMEN!
PRAKTISK INFORMATION
Plats: Stora Salen, Musikhuset Skriket
Theres Svenssons gata 8, 417 55 Göteborg
Dag: Söndagen den 10 december
Tider:
Kl 11:00-12:00 -Workshop
kl.12:00-13:00 -Lunchpaus
Kl.13:00-16:00 -Workshop

Om Cecilia Nordlund
Cecilia Nordlund har arbetat som låtskrivarpedagog sedan 2004. Hon utvecklade sina metoder inom Popkollo och gör regelbundet workshops på skolor, folkhögskolor, studieförbund och musikföreningar runt om i Sverige. Cecilias drivkraft är att inspirera så många som möjligt till att skriva egen musik.
Cecilia undervisar på kursen ”Singer Songwriter” på Malmö Musikhögskola och på Kulturproducentlinjen Skurup Folkhögskola/Fridhem samt gör regelbundet skolturnéer via Skapande Skola för låg- och mellanstadiet. På somrar ger Cecilia skrivarkurser och låtskrivarlkurser på Biskops Arnö folkhögskola och Skurups Folkhögskola. www.cecilianordlund.com

Cecilia Nordlund har också en lång musikkarriär bakom sig som en av den alternativa rockscenens starkaste röster. På 90-talet frontade hon rockbandet Souls som spelade in två skivor med producenten Steve Albini i Chicago. Andra band Cecilia spelat i är Monkeystrikes, Dollykollot, Cilihili och Sunshine Rabbits. Just nu är hon aktuell med soloprojektet Fullmånen Från Helvetet.

 

Se  Facebookevenemang