Lördag den 15 december 2018| Logga in

SWEDEN SINGER-SONGWRITER FESTIVAL på GOTLAND 2008

För andra året i rad genomförs festivalen på Gotland i Visby, och för tredje året totalt. 

NU SKER DET IGEN!

2006 startade festivalen i Västerås där ett stort antal Lilith Eve-medlemmar deltog, för att sen vandra vidare till Gotland och Visby. En ambulerande festival som slagit sig till ro ett litet tag på Östersjöns vackraste ö Gotland.

I år kommer festivalen att hållas en dag, lördagen den 28 Juni på Almedalens scen med ett tiotal artister.

Förra årets festival gästades av Carola som helt spontant hoppade upp på scenen och körde en duett med talangfulla Gotlänskan som numera och sen 20 år bor i USA, Theresa Andersson.

När vädrets makter nyckade sig och lurade oss arrangörer att stänga ett par scener på lördagen (det slutade precis regna när vi gått ut med att scenerna skulle slå igen till kvällen...) Gick artisterna ut på gatorna och lirade istället.

Så festivalen blev något mer än bara en festival. Precis vilket var vårat och fortfarande är vårat syfte.

VILL DU SPELA?

Inga artister är bokade än. Men vi har som vanligt blivit dränkta med CD skivor. Så från och med i år rekommenderar vi alla akter att skicka mail med bifogade mp3:or, eller myspacelänkar hellre än skivor.

Tyvärr fungerar vår hemsida inte riktigt till våran fulla belåtelse. Men vi jobbar allt vad vi kan på det.

SYFTE

Syftet med festivalen för oss är att få Singer-Songwriters att träffas och ungås. Utbyta erfarenheter och skapa musik tillsammans. Vi som arrangerar är själva musiker och låtskrivare och vet hur viktigt det är att få inputs för att kunna skapa och förnya sig.

KONTAKTA OSS

För förfrågningar, mp3 eller myspacelänkar: info@johanseige.com

Tillbaka