Lördag den 17 november 2018| Logga in
Medlemmar
EVA DAHLGREN - STÄNDIG HEDERSMEDLEM

sInger -songwriter/ pop / rock

Bokning: http://www.blixten.se/evadahlgren
Webbsida: http://evadahlgren.com/
E.post:

Diskografi:
Se hemsidor.

Info:
EVA DAHLGREN är utan tvekan en av Sveriges mesta sångerskor/låtskrivare genom tiderna. Som originell artist som gått sina egna vägar, och det med stora framgångar så har hon varit och är alltjämt en fantastiskt fin förebild och inspiration för många tjejer och kvinnor i musiken, såväl som en ikon och kär artist för en stor del av svenska folket.

Med den bakgrunden valde styrelsen i Lilith Eve att 2011 tillfråga Eva om hon ville bli vår första hedersmedlem -ett utnämnande hon inte tvekade att säga ja till!

Med stor glädje emottog Eva sitt hederssdiplom vid en ceremoni på Stallet, i anslutning till evenemanget "Lilith goes Symphonic" på Nybrokalejn 11 på internationella kvinnodagen den 8 mars 2011. Mera om ceremonin och den 8 mars 2011 finner du i en artikel här på sidan under "Aktuellt".

VI ÄR MYCKET STOLTA OCH GLADA att ha med Eva som en representant för det vår förening arbetar för - ett jämställdare musikklimat med flera kvinnor som tar plats som låtskrivare, producenter och ledare i branschen.

Vill du veta mera om EVA DAHLGREN?
Förutom Evas egen sida så¨finns det bland annat mycket information samlad här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Dahlgren