Måndag den 21 augusti 2017| Logga in
Medlemmar
Pernilla Dahlstrand (Stockholm)

vuxen jazz/pop

Bokning:
Webbsida: http.// www.myspace.com/pernilladahlstrand
E.post:

Diskografi:
Nu är mitt tredje album äntligen färdigt!
2010 "Vilsen Vuxen Vacker" album
2005 "Hursomhelst" album
2002 "Öppet hav" singel
2000 "Rör mig, stör mig" album
1997 "pernilla" singel


Info:
Jag är dansare och sångerska som skriver "vuxen" jazz/pop på svenska. Jag skriver båda text och musik själv vid pianot. Nu med mitt 3:e album har jag haft en producent för första gången. Något som har varit väldigt roligt och jag tycker att det hörs på albumet.

Lyssna på singeln "Jag Undrar Just" på

www.myspace.com/pernilladahlstrand